REKLAM
REKLAM
REKLAM

Craftnite.io

5 0
Craftnite.io Craftnite.io Creatur.io Creatur.io Brutal.io Brutal.io Florr.io Florr.io Merc Zone Merc Zone Tactics Core Tactics Core Hexa.io Hexa.io Among.io Among.io Voxiom.io Voxiom.io Black Hole.io Black Hole.io DRAWar.io DRAWar.io Ducklings.io Ducklings.io Betrayal.io Betrayal.io Junon.io Junon.io WarCall.io WarCall.io CrazyBattle CrazyBattle BrutalMania.io BrutalMania.io PaperAnimals.io PaperAnimals.io Arctic jump Arctic jump In Mexico Royale In Mexico Royale Swordz.io Swordz.io Zumbar.io Zumbar.io Unlit.io Unlit.io Build Royale Build Royale Agma.io Agma.io Flap Royale Flap Royale GoTet GoTet ev.io ev.io Table Tug.io Table Tug.io REPULS REPULS Hole.io Hole.io PLAYSQUIDGAME.FUN PLAYSQUIDGAME.FUN Chompers.io Chompers.io LittleBigSnake.io LittleBigSnake.io Coronar.io Coronar.io Agar.io Agar.io Starblast.io Starblast.io STARBOMBA STARBOMBA Grims.io Grims.io Pung.io Pung.io Richup.io Richup.io Snaker.io Snaker.io
Craftnite.io
ioGamers - Craftnite.io

Craftnite är a.io spel som kombinerar Fortnite med Minecraft.

HUR man spelar Slå andra spelare till toppen och vinn dynamiter och trappor när du attackerar andra spelare. Headshots kan ge dig mer byte. För att komma högre upp skapa trappor. För att förstöra allt, kasta dynamiten! För att göra loot trappor eller träd, plantera dem.

Kontroller
W: Gå framåt
S: Omvänd
A: strafe vänster
D: strafe höger
SPACE: hoppa
VÄNSTERKLICK FÖR att skjuta
Högerklicka för att expandera
TABB: öppna lager
1,2,3,4,5 1:3:5: Byta objekt

STATSGENERGI
Du kommer att vara utrustad med en hacka och pickaxe, samt 20 trappor och 1 dynamit. För att förhindra att andra spelare får en glimt av dig och skjuter dem är målet att täcka dig själv så fort du kan. Det finns två alternativ för att gräva i marken med hjälp av en hacka eller bygga trappor för att nå högre mark.

Alternativ 1 Alternativ #1: Använd den numeriska genvägen på tangentbordet för att växla till hackan. Tryck på TAB för att öppna lagret och klicka på hackan. När du har hackan i handen, se till att du träffar blocken och gräver en tunnel eller ett hål. Var försiktig så att du inte går för långt och du kan hamna i vattnet!

Du kan välja alternativ 2 genom att trycka på TAB eller den numeriska genvägen på tangentbordet. Klicka på trappan för att öppna ditt lager. När du har trappan i din ägo kan du bygga trappor genom att sikta nedåt genom att hålla VÄNSTERKLICK och UTRYMME samtidigt. Detta gör att du snabbt kan bygga trappor och sedan klättra upp dem som i Fortnite. När du har nått toppen kan du byta till din krypskytt för att skjuta andra spelare för att tjäna poäng och plundra.

BOMBAREN STATEGY
Detta är en favorit för många spelare. Börja med ditt första mord för att samla några dynamiter. Börja sedan skjuta dynamiter mot någon i området. Varje dödande du gör kommer att tjäna dig fler dynamiter. Du kommer snart att få slut på sprängämnen om du missar dina mål. För att dubbla ditt byte skjut direkt på andra spelare. För att klättra högre och ha en förbättrad utsikt över kartan, konstruera trappor. Dessutom kan du skjuta dynamiter varhelst det finns spelare som gömmer sig.

Tips

Prickskyttekulor är projektiler med restid. Detta är något att ta hänsyn till när man skjuter på avstånd. Du kan skada andra spelare när du skjuter trappan på dem Tryck på SPACE för att klättra uppför trappor eller vallgravar snabbt och enkelt. För att orsaka mer skada, slå i bröstet eller huvudet på spelarna. För att låsa upp mer byte, slå headshots Det finns stegar som du kan klättra i vissa byggnader (håll i SPACE-knappen). Om kartan blir kaotisk eller förstörd kommer servern att starta om varannan timme. Du kommer inte att bli skadad om du faller

Kommer snart!

Ljud Fallskador Punktspår

Viktigt Detta är ett kort test av vårt nya ramverk. Gå med i vår discord för att ge feedback om prestandamekanik, buggar och buggar.