REKLAM
REKLAM
REKLAM

Exploder.io

0 0
Exploder.io Exploder.io WinterSmash.io WinterSmash.io Satelite.io Satelite.io Draw and Guess Draw and Guess GoTet GoTet Cubic Tower Cubic Tower Jumbled.io Jumbled.io Inky Snakes.io Inky Snakes.io Astro Race Astro Race Our World Of Pixels Our World Of Pixels Double Dodgers Double Dodgers STARBOMBA STARBOMBA Black Hole Billiard Black Hole Billiard Motor Rush Motor Rush 3D Free Kick World Cup 18 3D Free Kick World Cup 18 Soccer Heroes Soccer Heroes Dynamons World Dynamons World Get On Top Get On Top Klondike Klondike Naughty Panda Lifestyle Naughty Panda Lifestyle Among Stacky Runner Among Stacky Runner Hill Climb Racing 2 Hill Climb Racing 2 Angry Sharks Angry Sharks Roof Rails Online Roof Rails Online Princess new born twins baby care Princess new born twins baby care Kirka.io Kirka.io Sliding Bricks Sliding Bricks Idle Zoo Idle Zoo Funny Food Duel Funny Food Duel Mine-Craft.io Mine-Craft.io Endless Boundary Endless Boundary Fruits and Vegetables Fruits and Vegetables Lordz2.io Lordz2.io Sushi Roll Sushi Roll Space Brickout Space Brickout War Brokers War Brokers Dalgona Squid Game Dalgona Squid Game Spiral Roll Spiral Roll Color Rope Color Rope Blastz.io Blastz.io Flying Cubic Flying Cubic
Exploder.io
ioGamers - Exploder.io

Exploder.io erbjuder ett gratis IOGame. Spelet är ett mästerverk i pixelkonst och inbjuder alla att delta med öppna armar. Det är ett gammaldags multiplayerspel inspirerat av den klassiska Bomberman. Det är främst inriktat på PvP. Kartan är labyrintliknande , och spelare måste bekämpa monster och andra spelare. Det finns en mängd olika power-ups som finns på kartan för att öka dina chanser att vinna. Även om spelet är lätt att förstå och enkelt att bemästra, måste du spendera mycket tid på att lära dig de olika strategierna och knepen för att maximera dina chanser att vinna.

 

Spelfunktioner

 

 • Atmosfären i det klassiska Bomberman-spelet.
 • Det är enkelt att lära sig, men det är svårt att behärska.
 • Du kan anpassa din karaktär med hjälp av en butik i spelet där kan användas för att köpa virtuell valuta.
 • "Vänner" spelläge levereras med en exklusiv lobby med en topplista och en topplista.
 • Varje strid ger dig poäng och virtuell valuta.
 • Små kartor som fokuserar på spelupplevelsen och är utformade för att vara snabba och intensiva.
 • Ett väntrum som du kan öva på medan du väntar på att andra spelare ska fylla i sina platser.

 

Kontroller

 

Spelet är kompatibelt med både mobila och stationära webbläsare. Du kan välja stående eller liggande läge på mobilen , baserat på det läge du föredrar.

 • Datordator: Använd WASD (eller piltangenterna) för att flytta musen och tryck sedan på mellanslagstangenten för att starta ett sprängämne.
 • Mobil: Svep och håll för att röra dig i vilken riktning som helst och tryck sedan på bombikonen för att börja placera ett explosivt ämne

 

Tips

 

 • Ju snabbare monstren avancerar, desto längre kommer en strid att pågå utan att förstöra några tegelstenar. Det är också svårare att slå tillbaka när nästa våg av monster dyker upp.
 • Att döda andra spelare är det bästa sättet att vinna på kort sikt. Men du kan också gå med dig själv med andra spelare för att hålla dig vid liv så länge du kan. Du tjänar erfarenhetspoäng och virtuell valuta när du dödar monster. De kan bytas senare i butiken för att köpa extravaganta skinn.
 • En slumpmässig bonus kan resultera i ett oväntat resultat! De kan leda till negativa effekter som att sakta ner eller inte ha bomber under en tid. Det är värt risken att försöka få en extra bonus genom att använda frågeteckentecknet. Oddsen för att få positiva effekter är dubbelt så sannolika än din chans att få negativa. Positiva effekter varar längre än de med negativa effekter.
 • Medan en snabb bonus kan vara en av de mest fördelaktiga men det kan vara svårt att kontrollera i början. Du kan bli ett offer för andra spelare och hålla bombnyckeln för att förstöra dem. Men det är inte en omedelbar kula.
 • Om du får bonusen för avmattning Det rekommenderas att koncentrera sig på överlevnad och strategiskt placera bomber för att stoppa andra spelare.
 • Den mest givande belöningen vid slutet av spelet är möjligheten att öka räckvidden för din explosion. Med bara några bomber kan du överraska dina motståndare och döda en mängd monster i en enda explosion. Om du tror att spelet kommer att hålla, passa på att samla in denna bonus. Medan bombningsbonusen är en bonus men det är inte lätt att hantera.
 • Monster kan ändra sina rörelser när som helst.
 • I läget "Spela med vänner" kan du slåss mot dina vänner eller skapa en privat lobby som du hanterar.