REKLAM
REKLAM
REKLAM

Oceanar.io

0 0
Oceanar.io Oceanar.io Creatur.io Creatur.io YORG.io YORG.io Nend.io Nend.io DRAWar.io DRAWar.io Grims.io Grims.io Among Arena Among Arena Poke.io Poke.io Shootup.io Shootup.io Poopfight.io Poopfight.io Digdig.io Digdig.io Pung.io Pung.io Booster.space Booster.space Shipnt.io Shipnt.io Who was who Who was who Battle Of Karin Battle Of Karin Starve.io Starve.io AmongArena.io AmongArena.io Paper.io Paper.io Super Tornado.io Super Tornado.io SushiParty.io SushiParty.io LittleBigSnake.io LittleBigSnake.io Devast.io Devast.io Voos.io Voos.io Superhex.io Superhex.io Chess Arena Chess Arena EvoWars.io EvoWars.io Junon.io Junon.io Voxiom.io Voxiom.io Nightpoint.io Nightpoint.io Fallerz.io Fallerz.io SlitherCraft.io SlitherCraft.io StackBall.io StackBall.io Germs.io Germs.io Kirka.io Kirka.io WarCall.io WarCall.io Ducklings.io Ducklings.io Unlit.io Unlit.io Squid-Game.io Squid-Game.io Hex Bois Hex Bois HexSweep HexSweep Crowd City Crowd City
Oceanar.io
ioGamers - Oceanar.io

Oceanar.io är ett onlinespel som är gratis för alla. Det är en utmaning att fånga den största fisken i havet! Du börjar som en enda fiskare och konsumerar mat för att bygga en armé av fisk som kommer att dominera havet. Det är lätt, men det är beroendeframkallande! Du kan ta dig an en armé av din motståndare med egen eller ta på dig en manet som en gång dödades.

 

Hur man spelar?

Som andra io-spel i det att du börjar med en svag och obetydlig. Du måste konsumera maten som flyter runt för att öka dina chanser att överleva. För att försvara dig måste du bygga en liten armé av fisk. Undvik stora grupper av fisk, eftersom det större antalet fiskar kommer att segra i detta spel. För att få en söt bonus kan du börja med att bilda en liten grupp soldatfisk och sedan bekämpa en manet. För att förbättra din poäng och visa din dominans, skapa ett stort lag.

 

Kontroller

Du kan styra din fisk med musen. Vänsterklick är för att attackera, och högerklick är för att slå samman mindre fiskar till större. Var medveten om att om du har flera fiskar som följer dig kommer attackknappen att användas för att kontrollera dem, inte den viktigaste, vilket lämnar dig i en sårbar position och fortfarande.

 

Genomgång av video