Integritetspolicy

iogamers.se är en webbportal som grundades 2021 som en spelstudio. Vår webbplats är den mest användbara webbplatsen i världen. Med sitt unika innehåll, design och spel har besökare underhållits.

Det iogamers.org professionella teamet följer en känslig policy för innehåll som kan påverka barns psykologiska utveckling negativt. Av denna anledning hålls inte innehållet i våld, blod, sexualitet, politik och rädsla i vår portal. Förutom innehållskontroll kontrollerar vi även annonserna på vår webbplats, och vi vidtar nödvändiga åtgärder för att skapa en negativ situation för våra besökare om en miljö uppstår som skulle skapa en negativ situation för våra besökare. vi gör ett detaljerat arbete med våra reklamutgivare.

(Om du stöter på en negativ situation på vår webbplats, vänligen meddela [email protected] så snart som möjligt.)

Integritetspolicy

iogamers.org Studios ("oss", "vi" eller "vår") driver https://www.iogamers.org webbplats ("Tjänsten").

Denna sida informerar dig om våra policyer för insamling, användning och utlämnande av personuppgifter när du använder vår tjänst och de val du har kopplat till dessa uppgifter.

Vi använder dina uppgifter för att tillhandahålla och förbättra Tjänsten. Genom att använda Tjänsten samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna policy. Om inte annat definieras i denna sekretesspolicy har termer som används i denna sekretesspolicy samma betydelser som i våra villkor, tillgängliga från https://www.iogamers.org

Google DoubleClick DART Cookie

Google är en tredjepartsleverantör på vår webbplats. Den använder också cookies, så kallade DART-cookies, för att visa annonser för våra webbplatsbesökare baserat på deras besök på www.website.com och andra webbplatser på internet. Besökare kan dock välja att tacka nej till användningen av DART-cookies genom att besöka Googles sekretesspolicy för annons- och innehållsnätverket på följande webbadress –  https://policies.google.com/technologies/ads

Insamling och användning av information

Vi samlar in flera olika typer av information för olika ändamål för att tillhandahålla och förbättra vår service till dig.

Typer av insamlade data

Personuppgifter

När du använder vår tjänst kan vi be dig att förse oss med viss personligt identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig ("Personuppgifter"). Personligt identifierbar information kan innehålla, men är inte begränsad till:

e-postadress

Cookies och användningsdata

Användningsdata

Vi kan också samla in information om hur Tjänsten nås och används ("Användningsdata"). Dessa användningsdata kan innehålla information som datorns Internet Protocol-adress (t.ex. IP-adress), webbläsartyp, webbläsarversion, sidorna i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, den tid som spenderas på dessa sidor, unika enhetsidentifierare och andra diagnostiska data.

Spårning och cookies Data

Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att spåra aktiviteten på vår tjänst och hålla viss information.

Cookies är filer med liten mängd data som kan innehålla en anonym unik identifierare. Cookies skickas till din webbläsare från en webbplats och lagras på din enhet. Spårningstekniker som också används är fyrar, taggar och skript för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst.

Du kan instruera din webbläsare att neka alla cookies eller att ange när en cookie skickas. Men om du inte accepterar cookies kanske du inte kan använda vissa delar av vår tjänst.

Exempel på cookies vi använder:

Sessionscookies. Vi använder sessionscookies för att driva vår tjänst.

Preferenscookies. Vi använder preferenscookies för att komma ihåg dina preferenser och olika inställningar.

Säkerhetscookies. Vi använder säkerhetscookies av säkerhetsskäl.

Användning av data

iogamers.org Studios använder insamlade data för olika ändamål:

Så här tillhandahåller och underhåller du Tjänsten

För att meddela dig om ändringar i vår tjänst

För att du ska kunna delta i interaktiva funktioner i vår tjänst när du väljer att göra det

För att ge kundsupport och support

För att tillhandahålla analys eller värdefull information så att vi kan förbättra Tjänsten

Så här övervakar du användningen av Tjänsten

Så här upptäcker, förebygger och åtgärdar du tekniska problem

Överföring av uppgifter

Din information, inklusive personuppgifter, kan överföras till – och underhållas på – datorer utanför din stat, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig från dem från din jurisdiktion.

Om du befinner dig utanför USA och väljer att lämna information till oss, observera att vi överför uppgifterna, inklusive personuppgifter, till USA och behandlar dem där.

Ditt samtycke till denna integritetspolicy följt av din inlämning av sådan information representerar ditt samtycke till den överföringen.

iogamers.org Studios kommer att vidta alla åtgärder som rimligen är nödvändiga för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna integritetspolicy och att ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till en organisation eller ett land om det inte finns tillräckliga kontroller, inklusive säkerheten för dina uppgifter och annan personlig information.

Utlämnande av uppgifter

Rättsliga krav

iogamers.org Studios kan lämna ut dina personuppgifter i god tro att sådana åtgärder är nödvändiga för att:

För att uppfylla en rättslig skyldighet

För att skydda och försvara iogamers.org Studios rättigheter eller egendom

För att förebygga eller utreda eventuella missförhållanden i samband med Tjänsten

För att skydda den personliga säkerheten för användare av Tjänsten eller allmänheten

För att skydda mot rättsligt ansvar

Datasäkerhet

Säkerheten för dina uppgifter är viktig för oss, men kom ihåg att ingen överföringsmetod via Internet eller metod för elektronisk lagring är 100% säker. Även om vi strävar efter att använda kommersiellt godtagbara medel för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera dess absoluta säkerhet.

Tjänsteleverantörer

Vi kan anlita tredjepartsföretag och privatpersoner för att underlätta vår Tjänst ("Tjänsteleverantörer"), för att tillhandahålla Tjänsten för vår räkning, för att utföra tjänsterelaterade tjänster eller för att hjälpa oss att analysera hur vår tjänst används.

Dessa tredje parter har endast tillgång till dina personuppgifter för att utföra dessa uppgifter för vår räkning och är skyldiga att inte avslöja eller använda dem för något annat ändamål.

Analytics

Vi kan använda tredjepartsleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst.

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en länk från tredje part dirigeras du till den tredje partens webbplats. Vi rekommenderar starkt att du granskar sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehåll, sekretesspolicyer eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster.

Barns integritet

Vår tjänst riktar sig inte till någon under 18 år ("Barn").

Vi samlar inte medvetet in personligt identifierbar information från någon under 18 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och du är medveten om att dina barn har försett oss med personuppgifter, vänligen kontakta oss. Om vi blir medvetna om att vi har samlat in personuppgifter från barn utan verifiering av föräldrarnas samtycke vidtar vi åtgärder för att ta bort den informationen från våra servrar.

Ändringar i den här sekretesspolicyn

Vi kan komma att uppdatera vår integritetspolicy då och då. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya sekretesspolicyn på denna sida.

Vi kommer att meddela dig via e-post och/eller ett framträdande meddelande på vår tjänst innan ändringen träder i kraft och uppdaterar "giltighetsdatumet" högst upp i denna sekretesspolicy.

Du rekommenderas att regelbundet granska denna sekretesspolicy för eventuella ändringar. Ändringar i denna sekretesspolicy träder i kraft när de publiceras på den här sidan.